ipadspellen


linksstart.nl


Maak startpagina | Eigen Startpagina
Menu
  • Voorpagina
  • Mail de beheerder
  • Inloggen

  • Warning: include(): open_basedir restriction in effect. File(/home/kliqied83/domains/linksstart.nl/public_html/addthis.php) is not within the allowed path(s): (/home/kliq3/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php56/lib/php/) in /home/kliq3/domains/linksstart.nl/public_html/smarty/templates_c/%%B1^B15^B15C7EC5%%catMenu.tpl.php on line 23

    Warning: include(/home/kliqied83/domains/linksstart.nl/public_html/addthis.php): failed to open stream: Operation not permitted in /home/kliq3/domains/linksstart.nl/public_html/smarty/templates_c/%%B1^B15^B15C7EC5%%catMenu.tpl.php on line 23

    Warning: include(): Failed opening '/home/kliqied83/domains/linksstart.nl/public_html/addthis.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/kliq3/domains/linksstart.nl/public_html/smarty/templates_c/%%B1^B15^B15C7EC5%%catMenu.tpl.php on line 23


Zelf pagina maken
Paginanaam:

.linksstart.nl

Overzicht pagina's
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
tips voor genoeg geheugen
AdvertentiesHeb je niet genoeg geheugen voor dat leuke nieuwe spelletje? Onderneem dan de volgende stappen om gemakkelijk en snel geheugen vrij te maken op je iPad voor de nieuwste games:

Stap 1: Apps verwijderen
Verwijder apps die veel geheugen kosten en je toch niet gebruikt. Ga naar instellingen en open vervolgens "gebruik" en kies "beheer opslag". Hier vind je een overzicht van al je apps en kun je ze volledig verwijderen.

Stap 2: Verwijder documenten en gegevens per app
Wil je niet de volledige app verwijderen zoals Pages? Ga dan naar de app en verwijder documenten die je niet meer gebruikt.

Stap 3: Verwijder muziek
Muziek neemt vaak veel opslagruimte in gebruik terwijl je misschien maar de helft van je afspeellijst beluistert. Je kunt nummers verwijderen via het beheer opslag-overzicht. Tik op de muziek-app te tikken zodat de lijst met alle artiesten tevoorschijn komt. Rechtsboven kun je alle nummers van een artiest in 1 x keer verwijderen. Of tik op de naam van de artiest en verwijder enkele bepaalde nummers. Aanvullend kun je ook via iTunes op je Macbook enkele "aankopen verbergen". Zo haal je de muziek van je iPad af, zonder ze uit je iTunes lijst te verwijderen. Wel even je iPad syncen uiteraard.

Stap 4: Verwijder foto's
Dit is wellicht de snelste manier om geheugen vrij te maken. Heb je jouw foto's al in de cloud gezet? Verwijder ze dan van je iPad om flink wat geheugen vrij te spelen.

Geen


2009-2013 Copyright linksstart.nl
Disclaimer


Door Mirjam i.s.m ipadspellen.linksstart.nl
Er staan 28 links op deze pagina.

Opmerkingen of Suggesties? Klik hier